Eén keer per dag kom ik langs om uw kat(ten) te verzorgen. Ik neem hier ruim de tijd voor. Zo weet u zeker dat er voldoende aandacht voor uw kat(ten) is. Ik werk de hele week, dus ook in de weekenden. De kosten voor de duur van de oppas dienen vooraf te worden voldaan.

Mocht het nodig zijn dat uw kat medische zorg nodig heeft, dan overleg ik dat eerst met u.

Geeft u toestemming, dan zal ik de dierenarts vragen de rekening mee te geven, zodat u die achteraf kunt betalen. 

 

Wat kunt u verwachten:

- Eten en drinken geven
- Kattenbak leeg scheppen of schoonmaken
- Vachtverzorging (borstelen of kammen)
- Spelen en knuffelen
- Planten water geven (binnen), post uit de brievenbus halen
- Kattengrit opruimen met de stofzuiger of stoffer & blik

U zorgt zelf dat er voldoende voer en kattengrit aanwezig is.


Uiteraard houdt ik u op de hoogte hoe het met uw huisdier gaat. Uw huissleutels worden niet gelabeld, zodat deze niet herleid kunnen worden naar uw woonadres.

 

Uw kat(ten) zijn in goede handen tijdens uw vakantie, zodat u lekker zorgeloos kan genieten van uw welverdiende rust. Het grote voordeel van de kattenoppas is dat uw kat gewoon in zijn/haar vertrouwde omgeving kan blijven, terwijl u van huis bent. Dit scheelt enorm veel stress voor uw huisdier. Daarnaast krijgt uw kat de persoonlijke aandacht die hij/zij verdient van een echte kattenliefhebster en kat gedragstherapeut.

 

Het is belangrijk om goede afspraken te maken, zodat u gerust op vakantie kunt gaan. Daarom kom ik graag eerst langs om kennis te maken met u, uw kat(ten) en het huis. Tijdens het gesprek kunt u mij vertellen wat u van mij verwacht en zal ik een  intakelijst hanteren. Op deze manier ben ik goed op de hoogte van uw wensen en die van uw kat(ten). Het kennismakingsgesprek is gratis en verplicht u tot niets. Als u wilt kunt u meteen de sleutel meegeven of later bij mij thuis afgeven.